Recenzia našej swingers párty

Recenzia našej swingers párty 4.43/5 (88.57%) 7 votes

Boli ste na našej swingers párty? Ako bolo, čo ste zažili, chcete niekoho pozdraviť? Zabudli ste si s niekým vymeniť kontakt?

Tak diskusia nižšie je určená práve pre vás. Poprosíme žiadne mená, iba iniciálky.

 

Bavte sa;)

6 responses

  1. Ahoj,

    Zoznamka v tejto starej forme bola uzavreta a vsetci sa postupne presuvaju do nasej novej zoznamky.

    Zoznamku sme podstatne vylepsili, zjednodusili. Od 11.11.15 spustame novu, atraktivnejsiu stranku, vytvorili sme skupiny, kam sa mozes prihlasit a stretnut ludi, ktorych hladas. Mozes si dohodnut navstevu klubu alebo stretnutie. Pozri, je to to uplne jednoduche.

    Mozes vyplnit svoje preferencie a tak lahsie najdes ludi.

    Nove, krajsie, jednoduchsie, sexi a stale zadarmo:)

    Zaregistruj sa na http://www.swingersparty.sk a uzivaj si;)


    Admin
    SwingersClub.sk

  2. Ahojte,

    boli sme na nasej prvej party s tym, ze sme vobec nevedeli co od toho cakat. Mozeme povedat, ze si tam kazdy najde to svoje a nikto nikoho do nicoho nenuti. Ak uvazujete, ze by ste party navstivili prvy krat skuste to. Samozrejme zalezi od zlozenia zucastnenych ale ak nieste uplne introvertni tak si urcite najdete par s ktorym sa date do reci a budu Vam aj sympaticki :) zvysok je uz len a len na Vas. Pozdravujeme majitelov, ktori su strasne super a postaraju sa aby sa kazdy s kazdym zoznamil a P sa stara a hudbu a videa:)

    Zaver je, ze to treba skusit a netreba mat obavu, ze su tam nejaki nenormalni ludia. Su taki isti ako vy a urcite si najdete spolocne temy na diskusiu:)

    PS: Pozdravujeme I a P :)

  3. Ahojte.Mám velký záujem zúčastniť sa nejakej skvelej swingers akcii,bohužiaľ manželka so mnou nechce ísť na takúto akciu,tak hľadám nejakú slečnu alebo pani,ktorá by mala záujem a nemá tiež ským.Mám 40 a som stále nadržaný škorpión,sex mám velmi rád…Dámy ozvite sa…

  4. Čaute.
    Bola to naša prvá takáto akcia. Pocity? Zmiešané :-)
    Piatkový večer sme prežili, sobotňajší si užili 😛 .
    pozdravujeme M + V……aj ostatných 😀
    Vidíme sa niekedy nabudúce 😉 Náš nick na amateri.sk PAIV

Pridaj komentár