swingers párty máj

Swingers párty
swingers párty máj 4.50/5 (90.00%) 6 votes

Recenzia swingers párty máj

Recenzia swingers párty máj

Druhá májová párty bola v termíne 22.5 – 24.5.2015. Začali sme v piatok o deviatej večer a rozlúčili sme sa v nedeľu po raňajkách.

Swingers párty

Swingers párty organizuje www.swingersclub.sk Ilustračné foto. V klube je zákaz fotografovania.

Bavilo sa tu 19 úžasných ľudí, z toho 1 sólo fešák a 2 single kočky.

Ideálne zloženie, ľudia vo veku od 23 do (len odhadom) 40 rokov. Ale vo veku to rozhodne nie je;) Sme naozaj radi, že sa u nás stretáva komunita pozitívnych, otvorených ľudí, ktorí si užívajú život naplno, majú sa radi a majú vo svojich vzťahoch jasno.

Ako to prebieha na swingers párty? Ako to vidia nováčikovia?

Najprv dlhé rozhodovanie, potom troška stresu v aute, pri príchode a pri ubytovaní. Potom sa ide dole k ostatným. Chvíľka rozhovorov, stres ide preč, nadá sa rozoznať, kto je na swingers párty prvýkrát. Nejaký drink, kopa smiechu. Večera, muzička, tanec, sexi outfity, horúca atmosféra, oblečenie pomaličky dole, sexi atmosféra dostane každého. Oceán vášne, sex si užívajú páriky spolu a kto chce, pripojí sa k páriku vedľa. Potom troška tanca, oddych a znova kopa úžasného sexu až do rána. Nezabudnuteľný zážitok na celý život.

Ako to prebieha na swingers párty? Ako to vidia páriky, ktoré už u nás boli?

V aute: už aby sme tam boli. Ubytovať sa, potešenie zo zostavy. Privítanie s kamarátmi, zoznámenie s nováčikmi. Skonšatovanie, že perfektná zostava, ako na každej párty. Drink, sexi outfit, tanec, smiech, zábava, sex, sex, sex;)

Odkaz pre účastníkov swingers párty od nás:

Milf&Spartan: Ste boli jak z rozprávky a Spartan má u nás veľké plus za to video, čo pustil druhý večer. Svalovku máme a už chápeme, že odkiaľ máte tie skvelé postavy. Takže nie len zo sexu, ale aj z týchto tanečkov:)

Baby&Johny: Radi sme Vás opäť videli, boli ste úžasní ako vždy a vďaka ľuďom ako vy tu máme tú originálnu a nezabudnuteľnú atmosféru. Sobotný poobednajší pokec a úžasná muzička, čo sme dali boli balzamom na dušu. R.I.P B.B.KING

Rebecca&Rose: Ste jednoducho živly. Doleteli ste ako víchrica a po 3 minútach stredobodom pozornosti. Aj preto Vás milujeme:* Vibrátorová show bola nezabudnuteľná a kadejaké “profesionálky” by sa hanbili v kúte;)

Nechajte odkaz

Ak ste u nás boli na párty, tu je to správne miesto, aby ste napísali svoje dojmy, pocity, či sa naplnili vaše očakávania, ako ste to videli. Môžete pozdraviť svojich nových kamarátov a nechať im odkaz. Poprosíme žiadne mená, iba iniciálky.

Ak ste u nás ešte neboli a chcete byť členmi komunity úžasných ľudí čo si užívajú život naplno, treba sa rozhodnúť. Ak máte vo svojom vzťahu jasno, spravte si rezerváciu a tešte sa na svoju párty;)

Predstava o zábave? Tu je hudba, obraz si musíte len predstavovať;)

www.swingersclub.sk – najlepšie swingers párty na Slovensku a blízkom okolí. Potvrdí 101 zo 100 účastníkov. (Zubnú pastu x odporúča iba 89% zubárov;)

 

 

 

5 responses

  1. Ahoj,

    Zoznamka v tejto starej forme bola uzavreta a vsetci sa postupne presuvaju do nasej novej zoznamky.

    Zoznamku sme podstatne vylepsili, zjednodusili. Od 11.11.15 spustame novu, atraktivnejsiu stranku, vytvorili sme skupiny, kam sa mozes prihlasit a stretnut ludi, ktorych hladas. Mozes si dohodnut navstevu klubu alebo stretnutie. Pozri, je to to uplne jednoduche.

    Mozes vyplnit svoje preferencie a tak lahsie najdes ludi.

    Nove, krajsie, jednoduchsie, sexi a stale zadarmo:)

    Zaregistruj sa na http://www.swingersparty.sk a uzivaj si;)


    Admin
    SwingersClub.sk

  2. profesionálky to totiž nerobia s takou radosťou ako my a keď sa zíde dobrá partia rýchlo padnú zábrany. 😀

    PS: zdravím všetkých s ktorými som sa úžasne zabavila a dúfam, že sa zas vidíme na niektorej akcii. 😉

    • Ďakujeme všetkým “účastníkom zájazdu” za nezabudnuteľný víkend, opäť sme sa úžastne zabavili a odviazali :-) skvelá zostava, vysoko nad očakávanie :-) vaša energia bola neskutočná, ďakujemeeee :-)))
      kto nezažije, nepochopí…
      P.S.: zosilovač ten nával energie nezvládol, ale my áno :-))) do skorého videnia

Pridaj komentár