Pár hľadá muža

Pár hľadá muža 4.38/5 (87.50%) 8 votes

Pár hľadá muža. Dnes už to nie je nič nezvyčajné.

Pár hľadá muža

Dnes už nie je veľký problém nájsť kopec inzerátov, v ktorých pár hľadá muža. Čím ďalej, tým viac mužov chápe, že v živote sa nemá len brať, ale aj dávať.

Pár hľadá muža

Pár hľadá muža – dnes už to nie je nič mimoriadne. Na swingers párty ho nájdete najľahšie.

Ak sa naozaj milujete, tak chlap má sebavedomie a o svoju babu sa nebojí. Ide len o sex. Toho muža už nikdy v živote nemusia vidieť, ale často sa stáva, že si vymenia kontakty a stretávajú sa ďalej. Páry, ktoré si želajú muža navyše máme v swingers klube na každej párty.

Inzerát pár hľadá muža je podaný

Pravdepodobne reaguje veľké množstvo mužov. Nájsť správneho muža však nie je vôbec také jednoduché, ako sa môže na prvý pohľad zdať. V prvom rade neviete, či fotografia, ktorú ste dostali je naozaj jeho, prípadne, či nie je stará 10 rokov. Už sme to zažili. Problémom je aj logistika. Ak si padneme do oka, kde budeme? Vezmeme ho k sebe domov? Ideme do hotela? Kto čo platí? A množstvo iných drobností.

Pár hľadá muža v swingers klube

Toto je úplne jednoduché. Spravte si záväznú rezerváciu a oznámte swingers klubu, že máte záujem o muža navyše. Prípadne dajte vaše predstavy napríklad o jeho veku. Odpadávajú všetky starosti s logistikou, máte hneď, čo chcete a ak si nepadnete do oka, nemusíte sa cítiť trápne. Budete sa venovať niekomu inému a fešák sa tiež nestratí.

Swingersclub.sk už má databázu overených mužov a stále sa nám hlásia ďalší. Naše podmienky sú, že musia byť fešáci, komunikatívni, zábavní.

Ak po tom žena túži, môže sa stať na jeden večer anonymnou pornohviezdou a užiť si to, o čom jej kamošky po nociach vedľa chrapkajúceho manžela a s rukou v rozpálenom rozkroku snívajú;)

Často máme na párty single mužov. Mnohé páry si ich majú na želanie a mnohé páry ich využijú bez toho, aby to mali vopred naplánované. To je čaro atmosféry. Chcete to zažiť aj vy? Spravte si rezerváciu na www.swingersclub.sk a splňte si svoje sny.

Ak chcete nájsť single muža, môžete do komentára napísať, koho hľadáte.

7 responses

  1. Ahoj,

    Zoznamka v tejto starej forme bola uzavreta a vsetci sa postupne presuvaju do nasej novej zoznamky.

    Zoznamku sme podstatne vylepsili, zjednodusili. Od 11.11.15 spustame novu, atraktivnejsiu stranku, vytvorili sme skupiny, kam sa mozes prihlasit a stretnut ludi, ktorych hladas. Mozes si dohodnut navstevu klubu alebo stretnutie. Pozri, je to to uplne jednoduche.

    Mozes vyplnit svoje preferencie a tak lahsie najdes ludi.

    Nove, krajsie, jednoduchsie, sexi a stale zadarmo:)

    Zaregistruj sa na http://www.swingersparty.sk a uzivaj si;)


    Admin
    SwingersClub.sk

Pridaj komentár