Pár hľadá pár

Pár hľadá pár 4.67/5 (93.33%) 3 votes

Pár hľadá pár a stretnú sa na  swingers párty.

Pár hľadá pár

Ste pár, ktorý hľadá pár? Túžite zažiť niečo hriešne sexi? Vzrušuje vás predstava sexu s inými ľuďmi? Už ste aj hľadali, ale už vás otravuje večne nikam nevedúce “kávičkovanie”? Zažili ste to prekvapenie, keď “na kávu” prišiel niekto iný, ako sľubovala fotografia?

Internet je plný inzerátov v kategórii pár hľadá pár. Kopu stretnutí sa reálne uskutoční, ale množstvo z nich končí sklamaním. A ešte viac stretnutí sa nakoniec vôbec nestane a vy si uvedomíte, že ste zabíjali týždne úplne zbytočnou komunikáciou.

Pár hľadá pár swingers

Pár hľadá pár. Ideálne je stretnúť sa v swingers klube.

Stretnutie na swingers párty: Pár hľadá pár

Aj keď sa mnoho žien desí slova swingers, realita je úplne iná. Stačí si prečítať, aké sú pocity nováčikov po prvej swingers párty. Netreba si to predstavovať tak, že návštevníci swingers klubu len čakajú, aby sa na úbohú ženu vrhli, len čo sa za vami zabuchnú dvere do penziónu. Sú to ľudia ako vy. Každý si robí čo chce a baví sa tak, ako sa mu páči. Môžeš všetko a nemusíš nič. Nikoho nebudeš do ničoho nútiť a k tebe sa budú správať rovnako.

Pár hľadá pár a stretnú sa v swingers klube. Ak ste si sympatickí, zabávate sa spolu. Ak ste si nepadli do oka, jednoducho si po tanci sadnete niekam inam. Nikto sa neurazí. Zoznámiť sa môžete s viac pármi za jeden večer a nie je to ani trápne, ani riziko. Úplne v pohode.

Niektoré páry využijú možnosť a dohodnú si stretnutie vopred. Najmä, ak s niekym už dlhší čas komunikovali. V klube sa stretnú bez stresu, bez rizika, nemusia riešiť priestory ani nič podobné. Ak sa chcete s niekým dohodnúť vopred, napíšte “Pridaj komentár” pod týmto článkom niečo o sebe a nezabudnite nechať kontakt. Ak chcete reagovať na podaný inzerát kliknite na “reagovať”

Ak chcete určite zažiť stretnutie pár hľadá pár, stačí si spraviť rezerváciu na swingers párty.

11 responses

  1. Ahoj,

    Zoznamka v tejto starej forme bola uzavreta a vsetci sa postupne presuvaju do nasej novej zoznamky.

    Zoznamku sme podstatne vylepsili, zjednodusili. Od 11.11.15 spustame novu, atraktivnejsiu stranku, vytvorili sme skupiny, kam sa mozes prihlasit a stretnut ludi, ktorych hladas. Mozes si dohodnut navstevu klubu alebo stretnutie. Pozri, je to to uplne jednoduche.

    Mozes vyplnit svoje preferencie a tak lahsie najdes ludi.

    Nove, krajsie, jednoduchsie, sexi a stale zadarmo:)

    Zaregistruj sa na http://www.swingersparty.sk a uzivaj si;)


    Admin
    SwingersClub.sk

  2. Ahoj, chtěli bychom navštívit swingers víkend 2.-4. 10. Jsme manželský pár, oba kolem 45 let, štíhlých postav. Nešel by podobný pár s námi? Odkaz na naši galerii na webu amateri.cz rádi zašleme. Těšíme se.

  3. ahoj, sme sympaticky par, ona 25/165/51, on 33/175/74 a laka nas zazit spolocne milovanie s inym parom, prip. sa zucastnit nejakej swingers party. avsak bude to pre nas uplne nova skusenost, sme v tomto zaciatocnici a preto mame aj mierne zabrany, lebo nevieme, ako sa nam to bude pacit…
    nasa predstava je nic neunahlit, dopredu totiz nic neslubujeme, ale po vzajomnych sympatiach zazit spolocne milovanie, divat sa a predvadzat jeden druhemu ako sa navzajom vzrusuju, drazdia a ako to spolu robia…
    v konecnom dosledku sa nebranime ani ak sa k nam pridate, ale naozaj vsetko zavisi od okolnosti a osobnych sympatii…
    nejake foto najdete na amateri.cz – sexiparik821

  4. ahojte…sme manzelsky pár(on 37,ona 32) a v blizkej buducnosti by sme chceli navstivili swingers klub…radi by sme skusili nieco nove a ine,preto ak by nam niekto vedel poradit,ozrejmit,ako to tam chodi a ake to tam je ide nam o vymenu partnerov,cize by sme chceli najst tiez pár,ktory by nam bol blizky dakujeme

    joco4444@azet.sk

Pridaj komentár