Pár hľadá ženu

Pár hľadá ženu 3.80/5 (76.00%) 5 votes

Pár hľadá ženu, prečo ju nestretnúť v swingers klube?

Pár hľadá ženu

Ktorý muž netúži po tom, aby sa mu venovalo viac mačičiek naraz? Najmä, ak jeho partnerka túži po tom, aby sa s ňou maznala iná žena. Máte vo svojom vzťahu jasno? Páči sa vám takáto predstava? Tak to je pre mnohých vysnívaná trojka;)

Inzerát Pár hľadá ženu

Ak po niečom takom túžite, určite už ste si niekde dali inzerát: pár hľadá ženu. Určite dlho trvalo, kým ste presvedčili sami seba, že to skúsite. Inzerát je vo svete internetu už pár dní a nič sa nedeje. Alebo sa ozve žena, ktorá očakáva nejakú pozornosť.

Pár hľadá ženu

Pár hľadá ženu. Najskôr ju stretnete v swingers klube.

Hľadajte kočku pokojne aj týmto spôsobom, ale povedzme si na rovinu. Veľa šancí reálne nemáte. Máloktorá single kočka hľadá trojku cez inzeráty. Má totiž jednu obrovskú výhodu. Ak je pekná, sexi a chce práve toto, tak jej stačí “lúsknuť prstom” a má to.

Pár hľadá ženu a stretne ju jednoducho v swingers klube

Neveríte? Na každej párty máme troječky v tomto zložení. Je úplne jedno, či je na swingers párty single kočka (čo sa u nás deje takmer na každej párty), alebo sú tam len páry. Ono je to totiž tak, že ak sa samotná žena vyberie do swingers klubu, tak si to chce naozaj užiť. Ženy, ktoré sú na párty so svojim partnerom, sú tiež ženy, ktoré po kadečom túžia.

Neplatí automaticky pravidlo, že každý muž sa chce vždy zapojiť. Videli sme tisíckrát, že muž si šiel oddýchnuť, dal si drink a pozeral, ako si jeho partnerka užíva v trojke;) Vzrušujúce to bolo pre všetkých zúčastnených. O mužovi, čo bol s kočkami je zbytočné hovoriť. Muž s drinkom v ruke pozerá, ako si jeho partnerka hriešne užíva a partnerka, ktorá si užíva s iným mužom a ženou je vzrušená, že to jej partner vidí.

Ideálna win-win situácia.

Ak chcete zažiť pár hľadá ženu, na swingers párty máte najväčšiu šancu, že to skutočne zažijete. Rezervujte si svoju párty na www.swingersclub.sk

Pridajte svoj inzerát

Do komentára nižšie a možno sa s nejakou ženou dohodnete vopred. Nezabudnite nechať v tele správy na seba kontakt.

One response

  1. Ahoj,

    Zoznamka v tejto starej forme bola uzavreta a vsetci sa postupne presuvaju do nasej novej zoznamky.

    Zoznamku sme podstatne vylepsili, zjednodusili. Od 11.11.15 spustame novu, atraktivnejsiu stranku, vytvorili sme skupiny, kam sa mozes prihlasit a stretnut ludi, ktorych hladas. Mozes si dohodnut navstevu klubu alebo stretnutie. Pozri, je to to uplne jednoduche.

    Mozes vyplnit svoje preferencie a tak lahsie najdes ludi.

    Nove, krajsie, jednoduchsie, sexi a stale zadarmo:)

    Zaregistruj sa na http://www.swingersparty.sk a uzivaj si;)


    Admin
    SwingersClub.sk

Pridaj komentár