Žena hľadá muža alebo pár

Žena hľadá muža alebo pár 4.44/5 (88.89%) 18 votes

Žena hľadá muža alebo pár na návštevu swingers klubu

Žena hľadá muža alebo pár

Byť kočkou má svoje výhody. Single kočky u nás na párty dostanú na 99,99% to, čo chcú. Žena hľadá muža alebo pár, to je sólo kočka, ktorá si chce napríklad užiť sex s párom v trojke. Úplne bežne u nás môžeš zažiť lesbický sex, ak ťa láka predstava maznať sa s inou ženou.

Žena hľadá muža alebo pár

Žena hľadá muža alebo pár na swingers párty

Single ženám sa u nás už tisíc krát splnili aj veľmi, veľmi divoké sny a predstavy. Na požiadanie máme pre sólo kočku pripravených 2-3 fešákov a vtedy sa nenápadné dievčatá menia na ozajstné dračice. Do nášho klubu chodí dosť single dievčat a máme ich takmer na každej našej párty. Ak chceš zažiť najdivokejšiu žúrku svojho života, tak stačí nabrať odvahu a ísť do toho. Choď na stránku swingers klubu a kontaktuj nás.

Ver tomu, že tie spomienky ti ostanú na celý život;)

Napíš do komentára k tomuto článku, čo hľadáš, koho hľadáš. Napíš svoje predstavy a očakávania. Môžeme sa staviť, že odpovede dostaneš rýchlo a že toto bude najnavštevovanejšia a najkomentovanejšia sekcia;)

21 responses

  1. Ahoj,

    Zoznamka v tejto starej forme bola uzavreta a vsetci sa postupne presuvaju do nasej novej zoznamky.

    Zoznamku sme podstatne vylepsili, zjednodusili. Od 11.11.15 spustame novu, atraktivnejsiu stranku, vytvorili sme skupiny, kam sa mozes prihlasit a stretnut ludi, ktorych hladas. Mozes si dohodnut navstevu klubu alebo stretnutie. Pozri, je to to uplne jednoduche.

    Mozes vyplnit svoje preferencie a tak lahsie najdes ludi.

    Nove, krajsie, jednoduchsie, sexi a stale zadarmo:)

    Zaregistruj sa na http://www.swingersparty.sk a uzivaj si;)


    Admin
    SwingersClub.sk

  2. Volám sa Peter a rád by som sa zúčastnil na niektorej z akcii tohto klubu. Som však momentálne sám a tak si týmto hľadám nejaké normálne dievča, ženu, ktorá je tiež v súčasnosti sama a tiež by sa chcela zúčastniť na takejto akcii. Budem rád, ak sa mi ozveš, potom by som ti o sebe povedal aj viac. Moja e-mailová adresa: stretkolm@azet.sk

  3. Ahojte rád by som sa zúčasnil na swingers party . Hľadám si touto cestou partnerku, ktorá by sa rada ku mne pridala. Som 23 ročny aktivny športovec kratke svetle vlasy , potetovany, zelene oči. Ak by si mala zaujem napiš a možme sa o sebe dozvediet viac .
    S pozdravom Martin

  4. Caute, rad by som sa zucastnil (po prvy krat) takejto party s kamoskou ja 29r a ona 26r. obaja stihli ja 195cm ona 165cm. :)
    no tazko sa vieme dohodnut na termine :)
    ja som ochotny na rozdiel od nej ist aj solo len nebudem mat doprovod. no rad by som sa zucastnil. nasiel by som sparing partnerku na tento vecer? :)

Pridaj komentár