Letná swingers párty 24.7 – 26.7.15. Ako bolo na párty?

Letná swingers párty 24.7 – 26.7.15. Ako bolo na párty? 4.25/5 (85.00%) 4 votes

Úžasne, príjemne, pohodovo. Skvelá partia. A tu by sme v podstate mohli skončiť, lebo tieto to celé slová vystihujú dokonale;)

Bolo kompletne plno, dokonca viac ľudí, ako je naša kapacita, čo sa opäť zvládlo. Kvantita ale nie je kvalita. Aj tentokrát sa zišli úžasní ľudia. Vek, vzhľad, v hlave všetko v poriadku.

Kopa smiechu. Veľká kopa smiechu. Všetci, čo tu boli sa určite usmejú nad story R+D v obchode:D Sobotný, takmer celedonný pobyt na terase, to bola jedna veľká žúrka.

Od rána bazén a keď sa zatiahlo, nikoho to netrápilo. Kúpacia kaďa s teplou vodou pre 6 ľudí, to bol spolu s krytou terasou magnet. Zábava úplne kráľovská.

Stretli sa tu ľudia známi aj neznámi. Aj nás prekvapil niekto, koho sme už dlhšie nevideli. Zdravíme M+V;)

Spoznali se super ľudí, čo u nás boli prvýkrát. K+R a úžasné vínečko, pozdravujeme. Bláznov, ako je R tu jednoznačne máme radi, potrebujeme a cielene vyhľadávame;) Vidíš R, 3 dni s vypnutým mobilom? Kedy si to zažil naposledy?;) M+B, zdravíme. To je odhodlanie, ísť na párty lietadlom, vlakom a nakoniec taxíkom;) E+L. Milý L, tak v sobotu ti fakt išlo, hláška za hláškou, bolenie brucha;)

Zdravíme M+P do Čiech aj R+A do Poľska (Už tu žiadni poliaci nie sú, poliaci odišli:D. Zdravíme L+F do Viedne.

Pozdravujeme na východ, pod Tatry aj do Bratislavy.

Super akcia, ĎAKUJEME, aj my sme sa zabavili úžasne.

Napíšte ako ste to videli vy, pozdravte kamarátov. Poprosíme žiadne mená, iba iniciálky.

 

 

 

 

4 responses

  1. Ahoj,

    Zoznamka v tejto starej forme bola uzavreta a vsetci sa postupne presuvaju do nasej novej zoznamky.

    Zoznamku sme podstatne vylepsili, zjednodusili. Od 11.11.15 spustame novu, atraktivnejsiu stranku, vytvorili sme skupiny, kam sa mozes prihlasit a stretnut ludi, ktorych hladas. Mozes si dohodnut navstevu klubu alebo stretnutie. Pozri, je to to uplne jednoduche.

    Mozes vyplnit svoje preferencie a tak lahsie najdes ludi.

    Nove, krajsie, jednoduchsie, sexi a stale zadarmo:)

    Zaregistruj sa na http://www.swingersparty.sk a uzivaj si;)


    Admin
    SwingersClub.sk

  2. Ahojte, Bola to naša prvá párty. Po prvých hodinách ani nezistíte kto je tam prvý krát. :-) Absolútne kvitujem hostiteľom, že vedia párty rozbehnúť a svoju návštevu dostať do zábavy. Ak niekto uvažuje o návšteve a vie sa zabávať, tak nech prestane uvažovať a rýchlo si rezervuje termín. A naozaj ak si niečo neprajete, tak Vás nikto nebude nútiť. Užijete si to len dvaja a verte, že vás to nakopne aj na ďalšie obdobie :-). Prostredie je tam krásne a možnosť sobotňajších výletov tiež. Stres odložte, nemá tam miesto ani predtým ani potom. :-) Veľa krásnych zážitkov prajem.

  3. Ahojte. Boli sme na našej prvej párty a boli sme milo prekvapení. Spoznali sme super ľudí a príjemne sa zabavili. Cítili sme a u Vás úžasne, zažili sme niečo nové, čo nás samých prekvapilo. Určite ešte prídeme a privedieme so sebou aj nejakých priateľov. Ak tieto riadky číta niekto, kto sa nevie rozhodnúť, určite to skúste, stojí to za to. Je v tom veľa zábavy, nových priateľstiev a zážitkov. Posedenie pod prístreškom pripomínalo rodinné stretnutie, bazén a vyhrievaná káďa s vodou nemala chybu. Vek a kilá tu vôbec nehrajú rolu.

  4. Milí naši nový priatelia :) Ďakujeme za úžasný víkend bolo nám skvelé :)… Aj akcia obchod R&D :)))) všetkých vás moc moc pozdravujeme ….M+B susedia naši ozvite sa nám :) nestihli sme vymeniť číslo …na dôkaz účinkov vašich priestorov P&I bude stačiť že po ceste domov sme museli tri krát stáť a rozdať si to v aute na odpočívadle…také účinky má vaša osobnosť ..priestor…a skvelý ľudia :))))) Obrovské dík a tešíme sa na budúce….Vaši R&K z SC

Pridaj komentár