Prvá prázdninová párty – ako bolo

Prvá prázdninová párty – ako bolo 5.00/5 (100.00%) 6 votes

Fúúúúúú. Dobre bolo. Zostava ako vždy excelentná, krásne baby, zábavní chlapci. Voda v bazéne 27°C, slnko, muzička, párty ako má byť;)

Sobotný večer pri grile a následná zábava nemala chybu.

Ďalší hriešny víkend za nami. Stretli sme známych aj nováčikov. Super ľudia.

 

Tešíme sa nabudúce;)

3 responses

  1. Ahoj,

    Zoznamka v tejto starej forme bola uzavreta a vsetci sa postupne presuvaju do nasej novej zoznamky.

    Zoznamku sme podstatne vylepsili, zjednodusili. Od 11.11.15 spustame novu, atraktivnejsiu stranku, vytvorili sme skupiny, kam sa mozes prihlasit a stretnut ludi, ktorych hladas. Mozes si dohodnut navstevu klubu alebo stretnutie. Pozri, je to to uplne jednoduche.

    Mozes vyplnit svoje preferencie a tak lahsie najdes ludi.

    Nove, krajsie, jednoduchsie, sexi a stale zadarmo:)

    Zaregistruj sa na http://www.swingersparty.sk a uzivaj si;)


    Admin
    SwingersClub.sk

  2. Trochu neskorsie, ale predsa … pocas nocí fajn zabava, cez den oddych pri bazene a grilovacka a teraz bohuzial zas naspat v realite. Skoda, ze sa nam neda chodit castejsie, ale kazdopadne sa este tento rok vidime.

    A pre nerozhodnutych, ktori stale vahaju ci sa zucastnit takejto akcie … sice nechodime casto, ale na kazdej akcii najdete viac ci menej spriaznenych dusi, nikto vas do nicoho nebude nutit, vy sa rozhodujete kam az zajdete. Rozhodne to stoji za vyskusanie a hlavne prva akcia patri medzi veci na ktore v zivote nezabudnete.

    Ak by niekto nieco chcel (ci uz zo zucastnenych, alebo z ludi, ktori sa stale rozhoduju a maju otazky), najdete nas na amateroch pod nickom tomivus

    T+I

  3. Boli sme na akcii tohto typu prvy krat. Napriek prvotnym obavam z nepozaneho sme zazili uzastny vikend. Super ludia, skvela zabava a perferkna atmosfera. Urcite si to zopakujeme a nie len raz.

    Tesime sa na dalsie stretnutie.

    P.S.: Pani a Pan domaci su uzastny ludia, s ktorymi zabava neviazne.

Pridaj komentár