Recenzia swingers párty “Prvý máj”

recenzia swingers párty
Rate this post

Recenzia swingers párty Prvý máj – ako to videli účastníci tejto bláznivej žúrky.

Recenzia swingers párty Prvý máj

Táto párty sa konala v termíne 1.5 – 3.5.2015

Účasť na swingers párty Prvý máj.

 

Táto párty bola úplná plnka. So zármutkom v srdci sme museli viacero párikov odmietnuť, lebo sme už nemali voľné izby. Berte vážne, ak píšeme na stránke, že je dobre si návštevu našej swingers párty naplánovať. Máte istotu, že sa k nám dostanete a máte aj výber izieb. Treba si uvedomiť, že toto nie je hromadná akcia, ale stratáva sa u nás iba 10 – 12 párikov.

Zostava a ako bolo

Preplnená párty nie je vôbec zárukou toho správneho zloženia a dobrej zábavy. No teraz všetko klaplo. Sánka dole. Na tejto víkendovej párty sme mali 4 nováčikovské páry a keď vezmeme celkové zloženie, chvíľkami sme mali dojem, že sme na výročnom stretnutí modeliek časopisu Cosmopolitan;) No fakt. Jedinou problematickou záležitosťou víkendu bolo, že sme mali v sobotu na swingers párty viac kočiek, ako mužov. Takže prítomní “chudáci muži” sa museli obracať viac, ako obvykle;) Ešte že sme partner takej šikovnej kapsuly pre mužov, keď už nevládzu a máme vždy na sklade;)

Stále ale platilo a platí, že každý sa bavil presne tak, ako uznal za vhodné a robil iba to, čo sa mu páčilo. 

Nováčikovia prekvapili a zábava bola fakt vo veľkom štýle;)

Párty končila pre väčšinu oba dni skoro ráno ale podľa zvukov vieme, že v niektorých izbách až v nedeľu na obed nástupom do auta;)

Hláška tejto párty:

Rebecca, povedala story o tom, ako bola nedávno v pube. Hovorí: “Sedím, chlapi nejako nič, rozmýšľam, čo sa ma boja? Potom prišiel jeden sympaťák a vybuchla som smiechom, keď som po chvíli zistila, že jediný muž v pube, čo našiel odvahu ma osloviť bol v bojoch ostrieľaný vojnový veterán zo Srbska” :DD

Recenzia swingers párty Prvý máj týmto končí, ďalej už je to len na Vás, čo napíšete;)

Boli ste tu? Chcete niekoho pozdraviť, niečo odkázať ľudstvu a podobne?

Napíšte do komentára svoje dojmy z párty, pozdravujte, koho chcete. Ak ste boli na našej párty prvýkrát, napíšte, ako ste sa cítili. Pokojne od rozhodnutia, cez príchod až po cestu domov.

Pozor, poprosíme žiadne mená, iba iniciálky. Vaše príspevky sú anonymné. Nezverejňujeme žiadne kontakty na nikoho.

Ak chcete aj vy zažiť takýto víkend, treba si spraviť rezerváciu na www.swingersclub.sk

8 responses

  1. Ahoj,

    Zoznamka v tejto starej forme bola uzavreta a vsetci sa postupne presuvaju do nasej novej zoznamky.

    Zoznamku sme podstatne vylepsili, zjednodusili. Od 11.11.15 spustame novu, atraktivnejsiu stranku, vytvorili sme skupiny, kam sa mozes prihlasit a stretnut ludi, ktorych hladas. Mozes si dohodnut navstevu klubu alebo stretnutie. Pozri, je to to uplne jednoduche.

    Mozes vyplnit svoje preferencie a tak lahsie najdes ludi.

    Nove, krajsie, jednoduchsie, sexi a stale zadarmo:)

    Zaregistruj sa na http://www.swingersparty.sk a uzivaj si;)


    Admin
    SwingersClub.sk

  2. Zdravím, dnes som zhodou okolností zablúdil na tieto bláznivé stránky a som presvedčený o tom, že sa chcem na párty zúčastniť. Momentálne nemám partnerku a ak mám pravdu povedať v mojom okolí nie je natoľko odvážne dievča, aby sa zúčastnilo. Som pomerne mladý chalan ( ako sa to vraví? Do pekla sa na mladom koni cvála! 😀 ) vysoký, mierne športovej postavy. Veľké plus , občas je to skôr ale mínus, je že sa dám do reči kdekoľvek a s hocikým, takže nikdy nie je okolo nuda.

  3. Prezili sme ako novacikovia sobotnu swingers party☺☺po poviatocnej treme nezabudnutelna noc:-)skvela zabava super ludia vzrusujuci zaver☺v Českom podaniRebeca a spol.na vybornu.Šach matDakujeme radi zopakujeme.M&J

  4. Čauky mňauky :) My jsme byly taky poprvé,a určitě ne naposled. Byl to šílený víkend, na který budem ještě dlouho vzpomínat. G & R děkujeme za pozdravy a těšíme se až se znovu potkáme :*** Všem tuto ( nebo nějakou podobnou ) akci můžeme jenom doporučit, lidičky byly fajnoví, chatka útulná, jídlo dobré, alkoholu dostatek :) Takže všem zůčastněným děkujem a zase někdy přííííště :)

  5. Ahoj “swingersáci”
    Na párty sme boli s mojou polovičkou prvý krát, no už po hodinke (keď opadol prvý stres) som vedela, že to nebude naposledy.
    Pre všetkých neskúsených, čo sa rozhodujú, mám odkaz: ” Toto musíte zažiť!”
    Pocity pred sú zmiešané, človek nevie do čoho ide a možno ani ako sa zachová, no akonáhle padne prvý ostych (s prekonaním nám krásne dopomohli naj organizátori akcie, za čo im patrí vďaka ) už pláva ako ryba vo vode a nechá sa unášať davom, dokonale uvoľnenou atmosférou, emócie sa vybičujú na maximum a zábava je každou hodinou lepšia a lepšia.
    Ešte teraz to vo mne rezonuje, keď pomyslím na tých nádherných a super ľudí na najdivokejšej žúrke, akú si človek veľakrát doma iba predstavuje. A myslím na to takmer neustále odkedy sme odišli .
    Dreams come true.
    Pozdravujem všetkých z našej prvomájovej akcošky, špeciálne do Čiech V&D.
    Určite sa ešte vidíme ľudkovia.

    PS: moj novy TOP SONG sa stal Ukáž mi lásku

    G & R

Pridaj komentár